Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

schoonheidssalon_Hengelo_Mooi_

Sothys staat al meer dan 70 jaar voor knowhow, noviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging, zowel voor de man als de vrouw. Voor alle huidproblemen heeft Sothys een adequate oplossing.


Onafhankelijke wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. De testen worden in-vitro en op personen uitgevoerd en niet op dieren. Tevens is Sothys hypoallergeen, wat inhoudt dat een allergische reactie tot het minimum beperkt wordt.


Kortom Sothys biedt u een verzorgd, fris en stralend uiterlijk!

Sothys Instituutbehandeling


Deze behandeling is speciaal gericht op het huidritme van de seizoenen. Een innovatief concept dat de huid alle essentiële elementen geeft die zij nodig heeft voor die speciale tijden van het jaar. Een behandeling die de huid voedt en zorgt voor comfort. 100% ontspanning en een heerlijke geursensatie.

Deze behandeling duurt ca. 60 min en incl waxen wenkbrauwen.

Lente-zomer aardbei en basillicum. 🤍Verloop: -Waxen wenkbrauwen -Huidanalyse -Reinigen met Demaquillant -Reinigen met Nettoyant -Gommage en Masker 2 in 1 -Decolleté behandeling droge olie -Onzuiverheden verwijderen -Uitgebreide massage -Creme masker met serum -Alginaatmasker -Hoofdhuidmassage Van deze heerlijke gelaatsbehandeling zijn slechts een paar behandelingen beschikbaar, boek dus snel want op=op.


Een gezichtsbehandeling voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid. Een serie op basis van Spa Marie-Henriette afkomstig uit de bronnen van de Belgische Ardennen. Zonder geur en kleurstoffen en hyperallergeen. Kalmeert en geeft de huid weer een comfortabel gevoel.

Deze behandeling duurt ca. 60 min, incl waxen wenkbrauwen

Sothys cosmeceutische instituutbehandelingen (tussen medisch en cosmetisch in)


Deze intensieve verjongende behandeling beschermt het jeugdigheidskapitaal op elke leeftijd door een dubbele aanpak van de tekenen van veroudering. Dit wordt waargemaakt door het tri-complex (saffraan, sophora en peptiden) Saffraan en Sophora verwijderen de afvalstoffen, waardoor de huid weer gaat stralen. Peptiden beperkt de celveroudering.

In een kuur van 3 behandelingen in drie weken, ziet uw huid er zichtbaar 6 jaar jonger uit.

Deze behandeling duurt ca. 80 min, incl waxen wenkbrauwen


Ben je vermoeid, gestresst of heb je helemaal geen energie meer? Dan is de nieuwe Detox Energie-behandeling echt iets voor jou! Deze behandeling beschermt je huid tegen de schadelijke effecten van omgevingsstress. Ook geeft het bescherming tegen vervuiling en geeft het je huid weer nieuwe energie. Na de eerste behandeling is je huid weer opgeladen met nieuwe energie. De teint is stralend en oogt “ontvuild”. Bij een kuur van drie behandelingen is het alsof de huid meer zuurstof heeft en beter kan ademen. De huid is beter bestand tegen vermoeidheid en vervuiling.Deze behandeling duurt ca. 80 min, incl waxen wenkbrauwen


Een intensief vochtbad voor de huid, doormiddel van viervoudig Hyaluronzuur. Met deze unieke behandeling creëren we een injectie look-like effect. Een perfect resultaat, de huid voelt soepeler aan en lijntjes door gebrek aan vocht, verdwijnen. De behandeling bestaat onder andere uit meerdere massages en maskers en deze zorgen voor een heerlijke ontspanning.

Deze behandeling duurt ca. 80 min, incl waxen wenkbrauwen


Deze intensieve verjongende behandeling beschermt het jeugdigheidskapitaal op elke leeftijd door een dubbele aanpak van de tekenen van veroudering. Dit wordt waargemaakt door het tri-complex (saffraan, sophora en peptiden) Saffraan en Sophora verwijderen de afvalstoffen, waardoor de huid weer gaat stralen. Peptiden beperkt de celveroudering..

In een kuur van 3 behandelingen in drie weken, ziet uw huid er zichtbaar 6 jaar jonger uit.

Deze behandeling duurt ca. 80 min/behandeling


Een intensief vochtbad voor de huid, doormiddel van drievoudig Hyaluronzuur. Met deze unieke behandeling creëren we een injectie look-like effect. Een perfect resultaat, de huid voelt soepeler aan en lijntjes door gebrek aan vocht, verdwijnen. De korte rugmassage en de verschillende massages zorgen voor een heerlijke ontspanning.

Deze behandeling duurt ca. 80 min/behandeling

Gezichtsbehandelingen


Professionele behandeling van de wangen, kaaklijk, hals en decollete met zichtbaar resultaat na 1 behandeling! Werkt verstevigend, gladmakend, opwekkend, stimulerend maakt de kaaklijn en hals strakker.

Verloop van de behandeling: -Reinigen -Gommage exfoliant -Serum Jeunesse Ovale Parfait met verstevigende massage -Masker werkt gladmakend -Vliesmasker -Serum en huidverzorging.

Ook te boeken tijdens een gezichtsbehandeling voor 37,50 en in combinatie met de Professionele Oogbehandeling samen voor 80,00-Deze behandeling duurt ca. 40 min


Zichtbaar bestrijden van donkere kringen, wallen en rimpels. Direct resultaat, verminderd veroudering en vermoeidheid.

Ontspanning voor de ogen. Ook geschikt voor gevoelige ogen en contactlens dragers.

Voor een optimaal resultaat: Kuur van 3 behandelingen, 1 keer per week €125,00

Deze behandeling tijdens een gezichtsbehadeling 37,50 In combinatie met de Hals en Decollete behandeling samen voor 80,00

Deze behandeling duurt ca. 60 min


*Verfijnt de texttuur van de huid. *Zorgt voor een gladde huid. *Laat de huid stralen. *Gelijkmatige en heldere teint. Intake en huidanalyse, reiniging van gezicht en ogen, mechanische scrub, chemische scrub, dieptereiniging, huidverzorging bestaande uit:- Serum: Regenererend, hydrateren en kalmeren - Dagverzorging - Zonnefactor fluide spf 50.

Deze behandeling duurt ca. 45 min


Reiniging, peeling, waxen wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, masker, uitgebreide massage, huidverzorging.

Deze behandeling duurt ca. 60 min


Reiniging, peeling, waxen wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, masker en huidverzorging.

Deze behandeling duurt ca. 45 min


Reiniging, peeling, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen,en huidverzorging.

Deze behandeling duurt ca. 30 min


Reiniging, peeling, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, massage, masker en huidverzorging.

Deze behandeling duurt ca. 60 min


Tijdens deze intake maken wij onder het genot van een kop thee met iets lekkers kennis met elkaar.De inhoudt van deze intake is als volgt: Thee met iets lekkers. Intake formulier invullen en samen doornemen. Reiniging met milk en lotion. Gratis huidanalyse. Verzorgings advies. Huidverzorging. Touch-up make-up.

Bij alle gezichtsbehandelingen zit het waxen van de wenkbrauwen inbegrepen.